dissabte, 12 d’abril del 2008

Sopar-Tertúlia amb Uriel Bertran, aspirant a Secretari General d´ERC

Aquest dilluns que ve, coincidint en el 77è aniversari de la proclamació de la república catalana, des del Fòrum Faustí Llaverias, tindrà lloc un acte obert a tothom, quest dilluns 14 d´abril, que pot interessar especialment a simpatitzants, votants i militants d´ERC en un context precongressual, el següent acte públic:



SOPAR - TERTÚLIA

DIA: DILLUNS, 14 d´abril del 2008

HORA: 22.00 HORES

LLOC:
RESTAURANT CAL MARÇAL C/Carretera de Berga, 10. Cal Marçal. PUIG-REIG(BERGUEDÀ)

amb URIEL BERTRAN , ASPIRANT A SECRETARI GENERAL D´ESQUERRA
i impulsor d´Esquerra Independentista (EI).

Per assistir al sopar, confirmar reserva al sopar, preu a convenir, trucant al telèfon mòbil: 654.235.499


BIOGRAFIA

Uriel Bertran, és de Badalona, economista de 31 anys, jove, amb formació acadèmica i experiència professional, dinàmic, alegre i valent, és la persona més capaç de reconduir el rumb d’ERC i d’aglutinar nous sectors socials al voltant d’ERC. Desacomplexadament independentista, està convençut que la independència és més possible i més necessària que mai.

Sorgit de la pedrera de les JERC, en va ser el Secretari General, rellançant-la fins als seus millors moments, la va fer créixer en número de militants i projecció pública, dotant-la d’una seu nacional pròpia, impulsant els casals Tio Canya i convertint l’Acampada Jove en l’espai de sobirania més gran dels Països Catalans.

Amb dots de lideratge i treball en equip ha estat capaç de bastir complicitats dins i fora d´Esquerra al voltant d’un projecte polític clar, definint un full de ruta seriós i pautat cap a l’exercici del dret a decidir i formular un model de partit més democràtic i dinàmic que optimitzi i posi al dia la tradició republicana d’ERC.

Activista polític i social, ha estat impulsor de multitud de projectes nacionals dins i fora d´ERC. Tot i la seva joventut ha publicat els llibres “De l’autonomia a l’autodeterminació”, “Montenegro sí, Catalunya també” i “Independència 2014. El full de ruta d’Esquerra independentista” on exposa el seu pensament i els seus objectius polítics pels quals està treballant.