dissabte, 12 de juny del 2010

LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR DENUNCIA UNA CAMPANYA D’INTOXICACIÓ I BOICOT A LA MOBILITZACIÓ DEL 12J

LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR DENUNCIA UNA CAMPANYA D’INTOXICACIÓ I BOICOT A LA MOBILITZACIÓ DEL 12J


La PDD denunciarà el responsable o responsables dels correus enviats per: "senyora monyus - comunicacio.marxa2010@gmail.com" per suplantació d’identitat, per manipulació de la informació i per utilització indeguda de la nostra bases de dades.

La PDD ja va anunciar, públicament, que considera la via estatutària una via exhaurida i que cal encetar-ne de noves de construcció nacional que passen, entre d’altres, per les consultes, per l’exercici de l’autodeterminació i per la internacionalització del conflicte entre Catalunya i Espanya. Són aquestes, juntament amb la sensibilització de capes més àmplies de la població en favor de l’autodeterminació, les vies en les quals treballa la PDD per aconseguir que el poble català assoleixi la plena sobirania.

Entenem que hi ha persones i organitzacions que defensen la via autonomista i estatutària, que volen impedir la mobilització de demà, però utilitzar la manipulació, la tergiversació i la mentida no és justificable de cap de les maneres i mereixen la nostra més enèrgica condemna.

Volem agrair el suport de totes les persones i entitats que ens han alertat de la campanya i que ens han ajudat a desmentir-la.

La Plataforma pel Dret de Decidir fa una crida al poble català i a les comissions organitzadores de consultes perquè demà ens acompanyin en aquesta marxa per l’autodeterminació, la democràcia, la solidaritat i el treball perquè el poble és el protagonista i perquè autodeterminació és democràcia.

Ara més que mai. Omplim Barcelona demà 12 de juny.

Plataforma pel Dret de Decidir
www.tenimeldretdedecidir.org

Carme Forcadell - tel. 667 658 536


QUE NO US PRENGUIN EL PÈL


La mobilització a Barcelona amb el lema Autodeterminació és democràcia se celebra el dia 12 de juny a les 18.00 h a la plaça Urquinaona.

Qualsevol document que rebeu que citi un altre dia forma part d'una campanya d'intoxicació perquè no es faci la mobilització.

El dia 12 omplim Barcelona!

Junta de la Plataforma pel Dret de Decidir


ADHESIONS A LA MARXA CAP AL PARLAMENT


D'entre els milers de persones que s'han adherit a la marxa del dissabte dia 12 assenyalem:

Anotni M. Badia Margarit, Moisès Broggi, Lluís Soler, Víctor Alexandre, Pius Alibek, Diego Arcos, Joaquim Arenas, Aureli Argemí, Jaume Arnella, Heribert Barrera, Agustí Bassols, Lloll Bertran, Albert Bertrana, Joan Blanch, Sergi Blazquez, Jordi Bosch, Alfred Bou, Àlex Broch, Terry Broch de Fontseré, Lluís Cabrera, Assumpció Cantalozella, Enric Canela, Ramon Canela, Salvador Cardús, Montserrat Carulla, Jordi Casassas, Rafel Castellanos, Guillem Chacon, Jordi Coca, Joan Contijoch, Josep Cruanyes, mossèn Dalmau, Adelais de Pedrolo, Oriol Doménech, Elisenda Duocastella, Xavier Elias, Santiago Espot, Jordi Fàbrega, Núria Feliu, Armand de Fluvià, Àngels Folch, Celdoni Fonoll, Carme Forcadell, Marc Garcia, Lluís Gavaldà, August Gil Matamala, Carme-Laura Gil, Robert Gonzàlez, Francesc Xavier Hernàndez, Julià de Jòdar, Oriol Junqueres, Gorka Knörr, Maria Lapiedra, Jordi Llimargues, Jordi Llobet, Pilar Llongueres, Ricard Lobo, Imma Mallol, Josep M. Minguell, Xavier Mir, Lluís Montserrat, Carles Móra, Pedro Moron, Arcadi Oliveres, Magda Oranich, Elisenda Paluzie, Enric Pedrosa, Mont Plans, Josep Poveda, Montserrat Puigvert, Montserrat Pumarola, Joan Raventós Hill, Lluís Rebell, Joan Reig, Carles Riera, Pep Riera, Jaume Rodri, Humbert Roma, Elisenda Romeu, Caterina Sánchez Sansó, Carme Sansa, Narcís Sayrach, Blanca Serra, Eva Serra, Gerard Sesé, Isabel Clara Simó, Jaume Sobrequés, Joan Solà, Miquel Strubell, Toni Strubell, Josep Tero, Josep M. Terricabras, Mathew Tree, Amèlia Trueta, Jordi Vila-abadal, Emma Vilarassau, Lluís Vila, Josep Manel Ximenis.

Entre les entitats:

ADEC (Associació en defensa de l’etiquetatge en català), 10mil.cat, Amics de la Bressola, Associació Catalònia Acord, ADAC, CIEMEN, Entesa de Progrés Municipal, Federació Ateneus de Catalunya, Federació catalana de Rem, Federació d’entitats corals, Federació d’entitats de la Mediterrània, Federació d’ensenyants de religió de Catalunya, Federació Nacional d’estudiants de Catalunya, GER Entitat cultural i esportiva, IMMI.cat (Immigrants pel dret de decidir), Intersindical, Institució cultural de la Franja, Obra Cultural Balear, Òmnium Cultural del Baix Camp, Plataforma pro seleccions catalanes, Sobirania i justícia, Sobirania i progrés, Suma Independència, Xarxa d’Entitats.

I també organitzacions polítiques i casals de diferents partits, a més de comissions organitzadores de consultes com:

Aitona decideix, Alfarràs Decideix, Alguaire Decideix, Alt Empordà Decideix, Amer Decideix, Anglès Decideix, Arenys de Mar Decideix, Argentona decideix, Begues Decideix, Calella Decideix, Castellar Decideix, Ciutat Vella Decideix, Constantí Decideix, Cornellà decideix, Cruïlles decideix, Guíxols Decideix, Les Corts Decideix, Les Planes d’Hostoles Decideix, Llinars del Vallès Decideix, Llorenç del, Penedès decideix, Manresa decideix, Maresme Decideix, Masnou decideix, Montcal decideix, Monells decideix, Navàs decideix, Palafrugell Decideix, Palamós i Sant Joan decideixen, Pallejà Decideix, Poboleda Decideix, Premià Decideix, Premia de Dalt Decideix, Rubí decideix, Sabadell Decideix, Salt decideix, Sant Fruitós Decideix, Sant Just Decideix, Sentmenat Decideix, Sant Andreu de Llavaneres decideix, Sant Antoni Vilamajor decideix, Sant Jaume de Frontanyà decideix, Sant Sadurní de l'Heura decideix, Tarragona Decideix, Tàrrega decideix, Terrassa Decideix, Tiana decideix, Viladecavalls decideix, Vilamajor Decideix, Vilassar decideix.

Més informació:

http://www.tenimeldretdedecidir.org
info@tenimeldretdedecidir.org
Facebook: aquí i aquí

Carme Forcadell, tel. 667 658 536
Francesc Ortiz, tel. 697 894 973


LA PDD TAMBÉ ÉS AL FACEBOOK


La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) també és a la xarxa social Facebook. Pots afegir-te al nostre grup clicant aquí.

Hi ha un esdeveniment per la marxa del 12J en aquest grup de Facebook.


RECORREGUT DE LA MARXA AL PARLAMENT


Es durà a terme el 12 de juny a les 18.00 h per:
  • Donar suport a les consultes populars sobre la independència.
  • Mostrar el rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur.
  • Reclamar amb força el dret a l'autodeterminació del poble català perquè som una nació i perquè autodeterminació és democràcia.

Programa
  • 18.00 h - Inici de la marxa. Recorregut: plaça Urquinaona, Via Laietana, Marquès Argentera, entrada al Parlament, passeig Lluís Companys.
  • 19.30 h - Concert a l'Arc de Triomf: DekrèpitsEl poble que cantaJaume ArnellaOscar IntentePep Sala i TitotEl concert acabarà al voltant de les 21.30 h.

Ordenació 

A la primera pancarta, Autodeterminació és democràcia, hi aniran representants de les diverses consultes. Al darrere s'hi situaran representants de les consultes amb la pancarta del nom de la població. Les pancartes de cada població es deixaran davant del Parlament. 

A la segona pancarta, Per l'autodeterminació, la democràcia, el treball i la solidaritat, hi aniran representants de les entitats i persones conegudes. 

Tot seguit hi aniran els batlles i regidors. Després hi anirà qui vulgui, tant a nivell personal com les entitats adherides. 

Les persones que vinguin en autocar haurien de baixar i pujar al Passeig de Sant Joan - Gran Via. Haurien d'arribar cap a les 17.00 h per començar la marxa a les 18.00 h, ben puntuals. Com que és una marxa anirem força ràpid per arribar al Parlament. 


Notes
  • Després de la marxa, qui vulgui podrà anar a l'acte central de campanya de la Consulta sobre la independència de Cornellà Decideix (plaça de l'església). Aquest acte es preveu que acabi a la una de la matinada.
  • A l'Arc de Triomf hi haurà una carpa de l'Agència del cens nacional del poble català per a inscriure's al cens i votar al referèndum efectiu d'autodeterminació.

  • CARTELLS DE LA MOBILITZACIÓ DEL 12J

    Fet per Arnau Cucurull

    AUTOCARS PER ANAR A LA MOBILITZACIÓ

    L'acte començarà a les 18.00 h a la pl. Urquinaona
    Si vols anar amb autocar fins a Barcelona posa't en contacte amb:
    • Anglès -> Contactar amb anglesdecideix@gmail.com.
    • Calella de la costa -> L'anunci de l'autocar és a la seva plana web.
    • Conca de Barberà -> S'organitza un bus per poder assistir a aquesta marxa i fer sentir la veu dels conquencs. Aquest bus té un cost de 12 euros i l'hora i lloc de sortida serà: Espluga de Francolí (15.00 h des del Casal) i Montblanc (15:30 h) des de l'estació d'autobusos. Us podeu apuntar a la floristeria Civiflor (Espluga) i a la perfumeria Vives (Montblanc). També podeu apuntar-vos al següent número de compte corrent de Caixa penedès indicant el nom i un número de telèfon: 2081 0195 18 0000031345.
    • El Segrià -> Contactar amb Carles (tel. 667 431 259). També per correu electrònic.
    • Girona -> Contactar amb Glòria Garcia (tel. 639 184 097). També per correu electrònic.
    • La Garrotxa -> Contactar amb Pere Boix (tel. 697 151 952).
    • La Selva -> Contactar amb el telèfon 972 843 154 o per correu electrònic.
    • Mollerussa -> Sortida a les 14.30 h davant de la seu de l'Ateneu Plana d'Urgell (c. camí del Palau, 11). El preu són cinc euros per persona. Contactar amb el tel. 675 789 007, ateneuplana@gmail.com o web de l'ateneu.
    • Tarragona -> Contactar amb campanya@tarragonadecideix.cat
    • També hi haurà autocars des de ConstantíVilanova i la Geltrú i Sant Feliu de Codines
    Hi ha un esdeveniment per la marxa del 12J en aquest grup de Facebook.

    CARACTERÍSTIQUES DE LA MOBILITZACIÓ

    A continuació algunes dades sobre l'organització de la trobada a les 18.00 h a la plaça Urquinaona (Barcelona) per fer una marxa cap al Parlament:
    • A la primera pancarta només hi aniran representants de les comissions organitzadores de consultes.
    • Darrere de la primera pancarta hi haurà representants de les consultes amb petites pancartes i el nom de la població... decideix. Cada població es farà la seva pancarta.
    • A la segona pancarta hi aniran representants de les diferents entitats.
    • A darrere de la segona pancarta hi aniran més representants d’entitats i persones conegudes que han donat suport.
    • A continuació hi podrà anar qui vulgui.
    D’aquí a uns dies us donarem els detalls de l’acte que es farà al final de la marxa. Necessitem confirmar l'assistència per distribuir bé la gent:info@tenimeldretdedecidir.org